Cégünkről

A TEMI-MÉRNÖK KFT. 1996 szeptember 1-én alakult korlátolt felelősségű társaság.

Kezdeti időszakban a tevékenységi körök jellemzően általános gépészeti- és szerszámszervezésre, mérnöki szakmai tanácsadásra valamint szakfordításra és szaktolmácsolásra korlátoztak.

A fröccsöntő szerszámok tervezésének melléktevékenység-ként szükségessé vált a beépített elemekre, alkatrészekre vonatkozó szállítási határidők csökkentése és a megrendelők pontos kiszolgálásra. Részben emiatt felvettük a kapcsolatot Lengyelországban bejegyzett, amerikai tulajdonban lévő FCPK-Bytów céggel, amely a kapcsolat mint a mai napig fennáll.

2002 óta kizárólagos szerződésben állunk EWIKON GmbH Heißkanalsysteme GmbH-val is.

Ezzel a kapcsalattal teljessé vált általunk kínált termékek és szolgáltatások palettája, amely most nem csak szerszámházakat, normáliákat, valamint gyorscsatlakozókat, dátumbélyegzőket, alakos lyukasztóbélyegeket és matricákat, valamint szervezési (gyártástervezés) valamint tervezési munkákat is tartalmazza.

A cég 202-ben Győrből Rábapatona-ra kötözött, ahol jelen pillanatban is kb. 45- 50 milliós raktárkészlettel áll a szerszámgyártók és szerszámfelhasználók rendelkezésére.

2003. április 9-e óta rendelkezünk (törvényes változtatások átvezetése után) ISO 9001: 2008 és 2009 április óta ISO 14001: 2004 környezet minőségbiztosítási bizonyítvánnyal is.

Tanúsítványok